Η Ομάδα μας

Γεώργιος Κουμανάκος

Πρόεδρος Δ.Σ.


Ο Γιώργος είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κάτοχος MSc στην Τηλεματική από το Πανεπιστήμιο Danube στο Κρεμς (Αυστρία). Έχει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη πάνω στην εφαρμογή καινοτόμων εφαρμογών και πρακτικών για την Τρίτη ηλικία και άλλων ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Είναι ιδρυτικό στέλεχος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσης.

Χριστιάνα Γιάτσε

Γενική Γραμματέας Δ.Σ.


Η Χριστιάνα είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων ΑΤΕΙ Πάτρας, κάτοχος MSc στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πατρών. Η εμπειρία της προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα όπου έχει ασχοληθεί με την υλοποίηση τεχνολογικών εφαρμογών για την υποστήριξη ατόμων τρίτης ηλικίας και άλλων ευάλωτων πληθυσμών. Είναι Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα

Δημήτρης Θεοδωρόπουλος

Γενικός Διευθυντής


Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΑΤΕΙ Πάτρας. Είναι κάτοχος MSc στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ιταλίας και την Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στην υλοποίηση παρεμβάσεων υποστήριξης ατόμων τρίτης ηλικίας καθώς και στο σχεδιασμό και υλοποίηση έργων μέσω χρηματοδότησης από ευρωπαϊκά προγράμματα και κοινωφελή ιδρύματα. Είναι ιδρυτικό στέλεχος και Γενικός Διευθυντής της οργάνωσης.

Μαρία Φρούντα

Επιστημονικά Υπεύθυνη


Η Μαρία Φρούντα είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου με ειδίκευση στη Γνωσιακή Θεραπεία και κάτοχος MSc από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας & Διαχείριση Κρίσεων. Είναι Επιστημονικά Υπεύθυνη του σωματείου Φροντίζω με εμπειρία σε θέματα άνοιας και τρίτης ηλικίας.

Ιωάννα Τσελεπή

Συντονίστρια Προγραμμάτων


Η Ιωάννα Τσελεπή είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΑΤΕΙ Πάτρας και παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Είναι Συντονίστρια των προγραμμάτων κατ’ οίκον παρέμβασης στην άνοια στο σωματείο Φροντίζω από το 2015.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΩ